Alle materialen die wij gebruiken, worden met de grootste zorg geselecteerd om de hoogstaande kwaliteit van onze producten te waarborgen. Mochten ondanks onze kwaliteitscontroles uw meubels gebreken vertonen dan kunt u rekenen op onze goede garantieregeling.

Zo werkt onze garantieregeling

De ingangsdatum van de garantieregeling is de datum waarop wij de bank hebben uitgeleverd aan ons verkooppunt. Wij zullen voor meubels die in dezelfde staat zijn als bij levering en die binnen twee jaar na aankoop slijtage of gebreken vertonen, kosteloos met een oplossing komen. Het gaat daarbij om slijtage of gebreken die niet toe te schrijven zijn aan normaal gebruik.

Bij toegekende service na deze twee jaar is onze garantie als volgt opgebouwd:

2 tot 3 jaar na factuurdatum

2/3 van de herstelkosten wordt in rekening gebracht.

3 jaar of langer na factuurdatum

De garantie op meubels vervalt drie jaar na de factuurdatum. Na deze termijn bieden we u, als de service terecht toegekend kan worden, ook nog graag een oplossing. Wij bieden u dan de mogelijkheid om een nieuw vergelijkbaar meubel met korting te kopen. De korting die u ontvangt is gebaseerd op de leeftijd van het meubel.

  • 3 tot 4 jaar: 15% korting op nieuwe aankoop
  • 4 tot 5 jaar: 10% korting op nieuwe aankoop
  • 5 tot 6 jaar: 5% korting op nieuwe aankoop

Wij geven u deze uitzonderlijke garantie, omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Ook na de aankoop kunt u altijd op ons vertrouwen.

Uitsluiting van garantievoorwaarden

  • Normale slijtage, beschadigingen en verkleuring van meubelstof en leer;
  • Plooivorming, kleur- en structuurverschillen en overige natuurlijke oneffenheden die behoren tot de natuurlijke eigenschappen van stof, leer, hout en kurk;
  • Schade ontstaan door oneigenlijk gebruik, onvoldoende of verkeerd onderhoud of reparaties uitgevoerd door derden.

Heeft u een servicemelding?

U kunt altijd bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over uw meubels. Dat geldt uiteraard ook als u uw meubels al in huis heeft. De garantie op uw meubels loopt rechtstreeks via ons. Die verantwoordelijkheid ligt dus niet bij het verkooppunt. U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen om eventuele serviceverzoeken af te handelen of om uw vraag te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat u snel duidelijkheid heeft.

Wij adviseren om uw servicemelding aan te melden via het service formulier. Zo hebben wij alle benodigde informatie beschikbaar om uw aanvraag sneller in behandeling te kunnen nemen.

Meer service

Jouw
stalen