Volg ons

Aanmelden service

Design on Stock is onderdeel van Dutch Quality Group, waardoor u verzekerd bent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn, dan horen wij dat graag.

U kunt altijd bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over uw Design on Stock meubels. Dat geldt uiteraard ook als u uw meubels al in huis heeft. De garantie op uw meubels loopt rechtstreeks via ons. Die verantwoordelijkheid ligt dus niet bij het verkooppunt. U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen om eventuele serviceverzoeken af te handelen of om uw vraag te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat u snel duidelijkheid heeft.

Formulier

Meldt via onderstaand formulier uw service aan. Om u aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vragen we om een foto van het totale meubel (vooraanzicht), een detailfoto toegespitst op uw vraag en een foto van de originele aankoopfactuur toe te voegen.

Productgegevens

Aankoopgegevens

Omschrijving en foto's

Maak een foto van het totale meubel en een detailfoto toegespitst op uw vraag. Meerdere foto's mag, maar niet meer dan 5.