Onze serviceregeling

Alle materialen die Design on Stock gebruikt, worden met de grootste zorg geselecteerd om de hoogstaande kwaliteit van onze producten te waarborgen. Mocht er, ondanks onze kwaliteitscontroles, toch iets niet helemaal in orde zijn, dan horen wij dat graag.

Via ons serviceformulier kan de consument rechtstreeks bij ons een serviceaanvraag plaatsen. Het kan voorkomen dat consumenten serviceaanvragen bij u aanmelden. U mag de consument dan rechtstreeks doorverwijzen naar het serviceformulier onze website. Om de melding in behandeling te kunnen nemen, is het belangrijk dat alle informatie in de serviceaanvraag compleet is. Wij controleren dit en zorgen voor een correcte opvolging.

Belangrijk! Zorg dat de klant het factuurbewijs en gedetailleerde foto's van de melding toevoegt.

Voldoet de serviceaanvraag aan de voorwaarden van de garantieregeling? Dan worden er stappen ondernomen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Wij regelen de afhandeling van serviceaanvragen direct met de consument. Natuurlijk houden wij u op de hoogte welke acties zijn ondernomen. De relatie die we met u hebben staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er dan ook alles aan om serviceaanvragen goed af te handelen.

Hoe werkt onze garantieregeling?

De ingangsdatum van de garantieregeling is de datum op de factuur van Design on Stock. Wij komen voor meubels die in dezelfde staat zijn als bij levering door Design on Stock en die binnen twee jaar na aankoop slijtage of gebreken vertonen, kosteloos met een oplossing. Het gaat daarbij om slijtage of gebreken die niet toe te schrijven zijn aan normaal gebruik. Bij toegekende service na deze twee jaar is onze garantie opgebouwd aan de hand van onderstaand schema:

2 tot 3 jaar oud: 2/3 van de herstelkosten wordt in rekening gebracht

Let op: Bewaar de factuur of kassabon altijd zorgvuldig!

Drie jaar na factuurdatum?

De garantie op meubels vervalt drie jaar na de factuurdatum. Na deze termijn bieden we je, als de service terecht toegekend kan worden, ook nog graag een oplossing. Bij Design on Stock is het mogelijk om een nieuw vergelijkbaar meubel met korting te kopen. De korting die je ontvangt is gebaseerd op de leeftijd van het meubel.

3 tot 4 jaar: 15% korting op nieuwe aankoop

4 tot 5 jaar: 10% korting op nieuwe aankoop

5 tot 6 jaar: 5% korting op nieuwe aankoop

Design on Stock geeft je deze uitzonderlijke garantie omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Ook na de aankoop kan je altijd vertrouwen op Design on Stock.

Uitgesloten van garantievoorwaarden zijn:

  • Normale slijtage, beschadigingen en verkleuring van meubelstof en leer;
  • Plooivorming, kleur- en structuurverschillen en overige natuurlijke oneffenheden die behoren tot de natuurlijke eigenschappen van stof, leer en hout;
  • Schade ontstaan door oneigenlijk gebruik, onvoldoende of verkeerd onderhoud of reparaties uitgevoerd door derden.

Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eig

Jouw
stalen