Banken uit collectie

Op deze pagina vindt u alle bank-modellen die ooit bij Design on Stock in collectie hebben gezeten. Deze banken zitten op dit moment niet meer in collectie. Dit betekent dat u deze modellen niet meer kunt bestellen. Voor eventuele vragen rondom de onderstaande oude modellen kunt u uiteraard contact opnemen met de Inside Sales afdeling.

Byen

De bank Byen is in het jaar 2022 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BY 3 Z 71112 P

Byen Lounge

De bank Byen Lounge is in het jaar 2020 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BYL CL 425 P1 1

Blizz

De bank Blizz is in het jaar 2016 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BZ 3 Z 130 P6

Bloq XXL

De bank Bloq XXL is in het jaar 2015 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BX DM 460 P

Hopper

De bank Hopper is in het jaar 2015 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

HP 3 Z 222 P1

Bricq

De bank Bricq is in het jaar 2010 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit oude model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BR CL 2 P
Jouw
stalen