Stoelen uit collectie

Op deze pagina vindt u alle stoelen die ooit bij Design on Stock in collectie hebben gezeten. Deze Stoelen zitten op dit moment niet meer in collectie. Dit betekent dat u deze modellen niet meer kunt bestellen. Voor eventuele vragen rondom de onderstaande oude modellen kunt u uiteraard contact opnemen met de Inside Sales afdeling.

Rila

De stoel Rila is in het jaar 2020 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

RI 03 07 P

Atum

De stoel Atum is in het jaar 2016 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

AT 39 P NW

Barran

De stoel Barran is in het jaar 2016 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BA 65 29 P

Yaka

De stoel Yaka is in het jaar 2015 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

YA 621 P1 NW

Luux

De stoel Luux is in het jaar 2015 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

LX 453 P

Masq

De stoel Masq is in het jaar 2012 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

MA 32 P1
Jouw
stalen