Volg ons

Gijs Papavoine

Gijs Papavoine (1949) is een gevestigde naam in de designwereld. Zijn ontwerpen zijn een weerkaatsing van prikkels, impressies en conclusies. “De tijd waarin we leven, zit vol gedrevenheid. Men wil zich onderscheiden. Meer ambachtelijkheid, individualiteit en stijl. Met nieuwe openingen naar de denkwijze van morgen. Een goed ontwerp heeft karakter.”

Als ontwerper heeft hij de mensen om hem heen voor ogen. Zijn ontwerpen richten zich tot individuen en hebben een bepaalde verfijning. Het zijn objecten die comfort uitstralen en toch stevig in de ruimte staan. Een spel tussen curve en lijn, helderheid en ingetogenheid.

In 2011 heeft Gijs Papavoine een reddot design award ontvangen.

Werken met een organisatie die een duidelijke visie heeft en hiervoor durft te gaan is zeker een kans. Wat mij opvalt aan Design on Stock is dat ze vanuit een duidelijke strategie hun beleid ontwikkelen en dat ook consequent volhouden. Daarom vind ik het als ontwerper en zeker ook als industrieel ontwerper een uitdaging om aan het begrip ‘betaalbaar design’ een meerwaarde te kunnen geven.

Penta stoel & Cavalletta stoelen
Penta stoel & Cavalletta stoelen
Stof Synergy LDS74 Affinity | Frame in kleur Onyx
Moka stoelen
Moka stoelen
Leer Cabo 9706 Marron | Poten in kleur Dark
Toma fauteuil
Toma fauteuil
Leer Cera 5610 Clay | Frame in kleur RVS

Ontworpen door Gijs Papavoine

Toma
Een slanke vormgeving en royale uitstraling
Moka
Een royale & comfortabele eetkamerstoel
Penta
Een kuipstoel die heerlijk zit
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden