Volg ons

Over Design on Stock

Love life embrace design

De liefde voor ons vak is wat ons verder brengt en wij zijn trots op onze collectie. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al onze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs!

Betaalbaar design

Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé, Studio Foorumi en DesignLab21 de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

Snelle levering

Levertijden van drie maanden of meer behoren vanaf nu tot het verleden. Design on Stock zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van mooie designmeubels. Binnen enkele weken staan de nieuwe meubels bij u thuis.

Kwaliteitsmaterialen

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Bij onze verkoopadressen kunt u een uitgebreid advies krijgen.

Unieke service

Een definitieve keuze maken is erg lastig zonder het thuis eerst te testen. Daarom heeft Design on Stock een unieke service. Bent u bij levering niet helemaal tevreden over de keuze van uw nieuwe meubels, dan is ruilen altijd mogelijk. Kijk hier voor de voorwaarden.

Uitsluitend erkende verkooppunten

Design on Stock hecht veel waarde aan advies en de service die u bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Wij adviseren u om uw aankoop te doen bij een van onze officiële verkoopadressen. Op die manier kunnen we u de service en garantie bieden zoals wij voor ogen hebben. Kijk hier voor een overzicht van onze verkoopadressen.

Onze ontwerpers

Marike Andeweg; haar producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers.

Gerard van den Berg brengt modellen met een opvallend nonchalante uitstraling.

DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten.

Tom Dissel zoekt in zijn werk de grenzen tussen ambacht en industrie.

Studio Foorumi is ontwikkeld om ontwerptalent een plek te bieden om ideeën te pitchen.

Gijs Papavoine zijn heldere handschrift zien we terug in zijn ontwerpen.

Frederik Roijé herinterpreteert bekende vormen naar nieuwe toepassingen.

Edward van Vliet combineert 2-dimensionale patronen, prints en grafische elementen

Roderick Vos tekende model Bloq, een van onze eerste banken, die nog altijd een succes is.

Belangrijke mededeling levertijden
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden