Over Design on Stock

Stof Kaya

Love life embrace design

Ons merk is uit liefde voor het vak geboren. We houden van design en kwaliteit, van ons werk tot in perfectie uitvoeren. Daarom ontwerpen, ontwikkelen en maken wij hoogwaardige designmeubels waarvan u lang en zorgeloos kunt genieten.

Made in Holland

Design on Stock is onderdeel van de Dutch Quality Group. Wij produceren elk meubel op bestelling en houden bewust het productieproces in eigen beheer in Nederland, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleren we niet alleen de lokale economie, maar houden we ook onze voetafdruk zo klein mogelijk.

Oog voor detail

Een designmeubel is veel meer dan een ontwerp alleen. Onze ervaren vakmensen optimaliseren continu het proces van ontwerp tot meubel. We letten er bij elk detail op of het mooier, slimmer, comfortabeler of efficiënter kan. Daarbij zijn we kritisch op onszelf. Als een meubel onze standaard niet haalt, bieden we het ook niet aan.

Zekerheid voorop

Veel van de stoffen en onderdelen voor onze meubels ontwerpen en ontwikkelen we zelf. Daarbij werken we samen met leveranciers die dezelfde kwaliteitsnomen hanteren als wij. Het resultaat van deze benadering is een evenwichtige collectie waarin alles op elkaar is afgestemd. Zo houden wij grip op de kwaliteit en bieden wij u de zekerheid van een uniek product.

Transparant en overzichtelijk

Bij het samenstellen van een meubel heeft u veel opties. We houden onze collectie daarom bewust overzichtelijk en toegankelijk, zodat u in één oogopslag ziet wat u kunt kiezen en welke prijs daarbij hoort. Zo helpen wij u de beste keuze te maken. Mocht u toch nog informatie missen, dan helpen wij u uiteraard graag.

Erkende verkooppunten

Een meubel wilt u eerst bekijken en uitproberen. Daarom werken wij samen met erkende verkooppunten. Bij de door ons geselecteerde verkooppunten treft u een groot deel van onze collectie aan en bent u verzekerd van het beste advies. Kijk hier voor een overzicht van onze verkooppunten

Jouw
stalen