Gijs Papavoine

Gijs Papavoine (1949) is een gevestigde naam in de designwereld. Zijn ontwerpen zijn een weerkaatsing van prikkels, impressies en conclusies. “De tijd waarin we leven, zit vol gedrevenheid. Men wil zich onderscheiden. Meer ambachtelijkheid, individualiteit en stijl. Met nieuwe openingen naar de denkwijze van morgen. Een goed ontwerp heeft karakter.”

Als ontwerper heeft hij de mensen om hem heen voor ogen. Zijn ontwerpen richten zich tot individuen en hebben een bepaalde verfijning. Het zijn objecten die comfort uitstralen en toch stevig in de ruimte staan. Een spel tussen curve en lijn, helderheid en ingetogenheid.

Gijs Papavoine

Gijs Papavoine

Werken met een organisatie die een duidelijke visie heeft en hiervoor durft te gaan is zeker een kans. Wat mij opvalt aan Design on Stock is dat ze vanuit een duidelijke strategie hun beleid ontwikkelen en dat ook consequent volhouden. Daarom vind ik het als ontwerper en zeker ook als industrieel ontwerper een uitdaging om aan het begrip ‘betaalbaar design’ een meerwaarde te kunnen geven.

MO 9706 S1
i
Cabo 9706 Marron
Cabo 9706 Marron
Moka
Moka fauteuils
Jouw
stalen