Fauteuils uit collectie

Tumbler

De Fauteuil Tumbler is in het jaar 2023 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

TR 3711 P

Komio

De Fauteuil Komio is in het jaar 2023 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

KM 91 P1

Nylo

De Fauteuil Nylo en de poef is in het jaar 2022 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

NY P 2850 Pweb

Penta

De Fauteuil Penta in het jaar 2022 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

PE 6692 P1

Maua

De Fauteuil Maua is in het jaar 2022 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

MA HK LDS08 Pweb

Solo

De Fauteuil Solo en de poef is in het jaar 2018 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

SO 353 P

Vico

De Fauteuil Vico is in het jaar 2014 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

VI 31 P

Spunk

De Fauteuil Spunk is in het jaar 2013 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

SP AL 130 P1
Jouw
stalen