DesignLab21

DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. DesignLab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en EYYE. 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

Wat maakt het succes van een goed model? Een bank bijvoorbeeld, waar je direct voor valt als je in de winkel staat? Dat is de vraag die DesignLab21 bezighoudt. Waarom? Omdat ze je met hun producten oprecht blij willen maken. Voor een lange tijd. Genieten van design en kwaliteit begint bij snappen wat de klant wil. Dan moet je verder kijken dan het ontwerp alleen.

Design Lab 21

DesignLab21

Bij DesignLab21 ontwerpen we met ons hart en hoofd alsof zij één zijn. We lezen de collectie van een merk als een verhaal dat we verder willen vertellen. We selecteren de juiste bekleding en kleuren voor de modeluitvoering alsof het ingrediënten zijn voor een culinair recept. Uiteindelijk voegen we alle componenten samen en pas dán, vinden wij, is een nieuw model geboren. Ontworpen door DesignLab21. Ontworpen anno nu, de 21ste eeuw.

HA 1 A EP ME 322 S1
i
Vesper 322 Crystal
Vesper 322 Crystal
Harris
3-zits 1-arm, element poef 204 & modulair element 114
Jouw
stalen