Bezoek onze showroom

U bent als dealer, samen met uw klant, van harte welkom in de Design on Stock showroom in Waalwijk. In onze showroom is de collectie van Design on Stock te zien in de verschillende woonstijlen van nu. In de showroom staan de actuele combinaties en uitvoeringen gepresenteerd. Dit is de beste combinatie van modelkeuze, uitvoering en bekleding van dat moment. Deze combinaties zijn tevens terug te vinden in onze fotografie en het magazine.

Vanaf 9 maart is onze showroom, wegens renovatie, tijdelijk gesloten. 

BQ 1 A 237 DS
i
Kaya 237 Dolphin
Kaya 237 Dolphin
Bloq
3-zits 1-arm & chaise longue

Langskomen op afspraak

Neem contact op met uw Account Manager voor het maken van een afspraak. We staan voor u klaar om u en uw klant te begeleiden en alle vragen te beantwoorden zodat u samen de perfecte keuzes kan maken. 

BQ 1 A 237 DS 1
i
Kaya 237 Dolphin
Kaya 237 Dolphin
Bloq
3-zits 1-arm

Bezoek consument zonder dealer

Vanaf januari 2024 kunnen consumenten via onze website ook zelf een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Consumenten die nog niet bij een van onze verkooppunten zijn geweest, kunnen wij zo een compleet overzicht van onze collectie laten zien. Consumenten kunnen hiervoor via de Design on Stock website een afspraak inplannen.

Vooralsnog is onze showroom alleen op vrijdag open om consumenten zonder begeleiding van een dealer te ontvangen. Consumenten kunnen na het bezoek aan onze showroom niet direct de order bij ons plaatsen. Hiervoor verwijzen wij ze door naar onze verkooppunten. 

Jouw
stalen