Volg ons
Gola stoelen
Leer Loxton 3708 Mangrove | Frame in kleur Dark

Gola Perfect voor liefhebbers van lang natafelen

Gola heeft een comfortabele, actieve zit. De verende rug biedt een goede ondersteuning en de brede, zachte armleuningen passen onder bijna elke tafel.

Gola is een stoel met het comfort van een fauteuil. Ideaal voor een uitgebreid diner met vrienden of familie om daarna nog lekker lang na te tafelen.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder wielen. Als stoelen vaak worden verplaatst, bijvoorbeeld omdat ze bij de zithoek worden getrokken, zijn wielen een aanrader.


Verkrijgbaar met frame
Vanaf € 599
Verkrijgbaar met wiel
Vanaf € 629

Comfortabel met een actieve zit

Gola stoelen
Gola stoelen
Leer Boca I 1011 Black | Frame in kleur RVS
Gola stoelen
Gola stoelen
Leer Loxton 3708 Mangrove | Frame in kleur Dark
Gola stoelen
Gola stoelen
Leer Loxton 3720 Desert | Frame in kleur RVS

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Frame in diverse kleuren

Als finishing touch kiest u de kleur van het frame passend bij de bekleding van uw stoel en bij andere items in uw interieur. Gola is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal, Ivy en Onyx.

Ontwerper Gerard van den Berg:

Mijn uitgangspunt voor Gola was comfort. Daarnaast wilde ik dat de meubels de gebruiker kunnen omsluiten, zodat die persoon zich op een behaaglijke manier omarmd voelt door het meubel

Gola van dichtbij bekijken?

Ga langs bij één van onze erkende verkooppunten.
Zij geven u graag een uitgebreid advies.

Kies de juiste bekleding voor jouw Gola

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het kiezen van een kleur lastig is. Vraag hier u stof- en leerstalen aan en match deze bij de rest van uw interieur. Of ga naar één van onze verkooppunten. Zij geven u graag een uitgebreid advies dat aansluit op uw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Uw gegevens

Design on Stock magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):