Volg ons
Toma Fauteuils
Leer Cera 5610 | Poten in kleur Onyx

Toma Een slanke vormgeving en royale uitstraling

Toma creëert een ruimtelijk effect in het interieur door haar slanke vormgeving, terwijl de fauteuil toch een royale uitstraling heeft.

Het model valt op door haar subtiele detaillering en luxe zitcomfort. Zo loopt de stoffering van de binnenzijde van de rug door naar de achterzijde en hetzelfde geldt voor de armleuningen, waardoor het model mooie afgeronde vormen heeft. Het nonchalante zitkussen en de verende rugleuning zullen zich in het gebruik gaan vormen naar de eigenaar, waardoor de fauteuil na verloop van tijd haar authentieke uitstraling krijgt.

Verkrijgbaar in stof
Vanaf € 1179
Verkrijgbaar in leer
Vanaf € 1579

Subtiele detaillering

Toma Fauteuils
Toma Fauteuils
Leer Cera 5610 | Poten in kleur Onyx
Toma fauteuil
Toma fauteuil
Leer Cera 5610 Clay | Frame in kleur RVS

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Frame in diverse kleuren

Als finishing touch kiest u de kleur van het frame passend bij de bekleding van uw fauteuil en bij andere items in uw interieur. Toma is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal, Ivy en Onyx.

Ontwerper Gijs Papavoine:

Fauteuil Toma is een doorvertaling van stoel Moka. Door het losse, rijk gestoffeerde zitkussen en de royale maatvoering is de uitstraling comfortabeler en luxer.

Toma van dichtbij bekijken?

Ga langs bij één van onze erkende verkooppunten.
Zij geven u graag een uitgebreid advies.

Kies de juiste bekleding voor jouw Toma

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het kiezen van een kleur lastig is. Vraag hier u stof- en leerstalen aan en match deze bij de rest van uw interieur. Of ga naar één van onze verkooppunten. Zij geven u graag een uitgebreid advies dat aansluit op uw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Uw gegevens

Design on Stock magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):