Volg ons
Cascade open chaise longue 220 links & 3-zits 1-arm rechts
Stof Vesper 3122 Crystal | Poten in kleur Ivy

Cascade Dé ultieme bank om in neer te ploffen

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. De lossere stoffering in combinatie met de schuine rug zorgt voor een uitnodigend, luxueus effect.

Cascade is ontworpen als leefeiland: royaal en luxe. De schuine rug geeft de bank een unieke uitstraling en door te variëren met de rugkussens is het mogelijk de bank naar wens te personaliseren. Door de subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd, ontstaat een extra ruimtelijk gevoel. De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: ‘Cascade’ betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat.

1-arm & chaise longue
Verkrijgbaar vanaf € 4665
1-arm & open chaise longue
Verkrijgbaar vanaf € 4815
Bank
Verkrijgbaar vanaf € 2447
Poef
Verkrijgbaar vanaf € 839

Een unieke vormgeving

Cascade open chaise longue 220 links & 3-zits 1-arm rechts
Cascade open chaise longue 220 links & 3-zits 1-arm rechts
Stof Vesper 3122 Crystal | Poten in kleur Ivy
Cascade 3-zits 1-arm & open chaise longue
Cascade 3-zits 1-arm & open chaise longue
Stof Senna 470 Pencil | Poten in kleur Dark | 2x Rugkussens zonder rol 103 | Rugkussen met rol 103 | Poten in kleur Dark
Cascade 4-zits 1-arm links & rechts
Cascade 4-zits 1-arm links & rechts
Stof Milton Style 625 Surf | Poten in kleur Onyx | 4x Rugkussens zonder rol 93
Cascade 4-zits 1-arm & chaise longue 190
Cascade 4-zits 1-arm & chaise longue 190
Stof Senna 477 Grey | Poten in kleur Dark |
Cascade 4-zits bank
Cascade 4-zits bank
Stof Senna 415 Laurel | poten in kleur Aluminium | 2x rugkussens zonder rol 93

De juiste opstelling voor uw interieur

De afmeting van de woonkamer bepaalt het formaat van een geschikte bank. Zo is in een ruime woonkamer plek voor een royale hoekbank, terwijl een 3-zits bank goed tot zijn recht komt in een kleiner interieur. Let bij de aanschaf van een nieuwe bank niet alleen op de afmetingen van de woonkamer en van de bank, maar kijk ook naar de juiste verhouding tussen beide. In een ruime woonkamer valt een compacte bank vaak in het niet, terwijl een grote hoekbank in een kleine woonruimte vaak vol oogt.

Varieer met verschillende rugkussens

Met de Cascade rugkussens is het mogelijk uw bank naar wens te personaliseren. Cascade rugkussens zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Voor een luchtig effect kiest u voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat u ze op elkaar aansluiten.

De rugkussens zonder rol worden toegepast in de rug van de Cascade en de rugkussens met rol zijn geschikt voor in de arm van de bank.

Ruime keuze in stoffen

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Wij hebben stoffen geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Poten in diverse kleuren

Als finishing touch kies je de kleur van de poten passend bij de bekleding van jouw bank en bij andere items in jouw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx.

Ontwerper Studio Tom Dissel:

Om een rank, horizontaal silhouet te creëren heb ik de onderkant bewust heel slank gehouden en goed nagedacht over de detaillering van de stiknaden van zowel de bank als de rugkussens

Meer weten over Cascade?

Ga langs bij één van onze erkende verkooppunten.
Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke bank.

Kies de juiste bekleding voor jouw Cascade

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het kiezen van een kleur lastig is. Vraag hier u stof- en leerstalen aan en match deze bij de rest van uw interieur. Of ga naar één van onze verkooppunten. Zij geven u graag een uitgebreid advies dat aansluit op uw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Uw gegevens

Design on Stock magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):