Volg ons

Byen Een stadsbank met organische vormen

Byen heeft een heel eenduidige vormentaal: de ronding van de slanke arm en de rug is doorvertaald in de vorm van de poot. De poten zijn zo geconstrueerd dat ze los lijken van de bank, waardoor een luchtig beeld ontstaat.

De slanke armen laten veel ruimte over voor een breed zitvlak en met de diepte van 92 cm is het totale oppervlak dat de bank inneemt bescheiden. Ook aan de achterzijde is veel aandacht besteed, waardoor Byen prima vrijstaand in de ruimte is toe te passen.

Speciaal voor de chaise longue is rugkussen 78 ontworpen. Hiermee verkleint u op een eenvoudige manier de diepte van de chaise longue zodat zitten nog comfortabeler wordt.

1-arm & chaise longue
Verkrijgbaar vanaf € 4528
1-arm & dormeuse
Verkrijgbaar vanaf € 5278
Bank
Verkrijgbaar vanaf € 2419
Love seat
Verkrijgbaar vanaf € 1999
Poef
Verkrijgbaar vanaf € 789

Organisch model met volumineuze kussens

Byen 3-zits bank
Byen 3-zits bank
Stof Ploegwool 58 Bay | Poten in kleur Aluminium
Byen 3-zits bank
Byen 3-zits bank
Stof Senna 410 Morning | Poten in Aluminium

De juiste opstelling voor uw interieur

De afmeting van de woonkamer bepaalt het formaat van een geschikte bank. Zo is in een ruime woonkamer plek voor een royale hoekbank, terwijl een 3-zits bank goed tot zijn recht komt in een kleiner interieur. Let bij de aanschaf van een nieuwe bank niet alleen op de afmetingen van de woonkamer en van de bank, maar kijk ook naar de juiste verhouding tussen beide. In een ruime woonkamer valt een compacte bank vaak in het niet, terwijl een grote hoekbank in een kleine woonruimte vaak vol oogt.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Poten in diverse kleuren

Als finishing touch kiest u de kleur van de poten passend bij de bekleding van uw bank en bij andere items in uw interieur.

Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal of Onyx.

Ontwerper Studio Foorumi:

Al jaren wilde Design on Stock een bank in de collectie die ook geschikt is voor kleinere woonkamers, een echte ‘stadsbank’. De bank kreeg de naam Byen, wat in het Noors stad betekent.

Meer weten over Byen?

Ga langs bij één van onze erkende verkooppunten.
Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke bank.

Stof- en leercollectie

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het kiezen van een kleur lastig is. Vraag hier u stof- en leerstalen aan en match deze bij de rest van uw interieur. Of ga naar één van onze verkooppunten. Zij geven u graag een uitgebreid advies dat aansluit op uw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Uw gegevens

Design on Stock magazine ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met uw stalen.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden