Volg ons
BimBom 38 kruk
Leer Basque 33 Autumn

BimBom kruk Perfect te combineren tot een mooie compositie

Het maken van groepjes krukken en bijzettafels in de zithoek is inmiddels geen trend meer te noemen, maar een vast gegeven bij het inrichten van de woonkamer. Serie BimBom leent zich hier uitstekend voor.

De BimBom kruk 48 schuift u makkelijk aan de eettafel als er extra bezoek is. En de kleinste maat, BimBom kruk 38, past prima in de zithoek en heeft precies de goede hoogte voor een kinderkruk.


BimBom 38
Vanaf € 419
BimBom 43
Vanaf € 449
BimBom 48
Vanaf €479

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

BimBom van dichtbij bekijken?

Ga langs bij één van onze erkende verkooppunten.
Zij geven u graag een uitgebreid advies.

Ontwerpers Roderick Vos & Claire Vos Teeuwen:

De grafische patronen die ik als kind zag, de wyberdessins, bleken plotsklaps de inspiratiebron voor BimBom. Bij de ontwikkeling viel ineens alles op zijn plaats. De driehoekige patronen vormen gespiegeld een soort wyber.


Kies de juiste bekleding voor jouw BimBom kruk

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het kiezen van een kleur lastig is. Vraag hier u stof- en leerstalen aan en match deze bij de rest van uw interieur. Of ga naar één van onze verkooppunten. Zij geven u graag een uitgebreid advies dat aansluit op uw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Uw gegevens

Design on Stock magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):